^
Kantoor-en magazijnruimtes
Diverse faciliteiten
Voldoende parkeerplaatsen

Verhuur van een bedrijfsruimte in Turnhout

De verhuur van een bedrijfsruimte in Turnhout, dat is helemaal ons ding. Bij BIZZ 22, onze locatie in Turnhout, hebben we de perfecte bedrijfsruimte te huur die past bij uw professionele aanpak. De meest creatieve ideeën en businessmodellen worden niet meteen bedacht in een saaie ruimte, toch? In onze bedrijfspanden, te huur in Turnhout, zorgen we voor een brok inspiratie. Alles is aanwezig om praktisch meteen met uw werknemers aan de slag te gaan. De smaakvolle inrichting door ons professioneel team is natuurlijk mooi meegenomen. Wilt u graag meer weten over de verhuur van bedrijfspanden in Turnhout? Lees dan snel hieronder verder.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Neem contact met ons op

Wat is er mogelijk qua verhuur van een bedrijfsruimte in Turnhout?

Bij BIZZ 22 gaan we verder dan enkel bedrijfspanden te huur in de buurt van Turnhout. We sommen graag even op wat er mogelijk is voor u en uw team:

Brainstormsessies, een nieuw kunstwerk op poten zetten, uw producten stockeren of een informele afspraak met klanten in een van de vergaderruimtes… Wat uw doelstellingen ook zijn, bij ons kunt u terecht voor moderne bedrijfsruimtes te huur in de omgeving van Turnhout. Onze site is eenvoudig bereikbaar vanwege de centrale ligging in de regio.

Ontdek nog meer pluspunten van verhuur van een bedrijfsruimte in Turnhout

Wij gaan een stapje verder op het vlak van verhuur van een bedrijfsruimte in Turnhout. Ook zijn er verschillende pakketdiensten, een crossfitcenter, een park, verschillende cateringmogelijkheden, voldoende parking en ruime fietsenstalling aanwezig op de site. Kortom, om te werken in sfeervolle bedrijfsruimtes, te huur in Turnhout, zit u goed bij ons. Wilt u graag ontdekken hoe wij de productiviteit binnen uw productieruimte een boost geven? Of bent u nieuwsgierig naar de opties van een mooi atelier voor het uitoefenen van uw kunst? Wij staan voor u klaar.

 

Vraag naar onze bedrijfspanden te huur in Turnhout

Onze medewerkers vertellen u alles wat u wilt weten over de verhuur van bedrijfsruimtes in Turnhout. Contacteer ons gerust via het handige online contactformulier voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ons ook altijd even bellen via het nummer +32 475 52 51 17 of via het e-mailadres info@bizz22.be